• Email:
    office@masajmed.ro
  • Telefon:
    0752620099

Get Appointment

Masajmed Produse

Perne și saltele ortopedice

Am ales să folosim și să recomandăm produsele Suporto pentru că  ne place calitatea și confortul, la prețuri rezonabile!

Aveți extra discount dacă inserați în coșul de cumpărături,  codurile de reducere:

  • Masajmed10 – 10% pentru orice tip de perne;
  • Masajmed5 –  5% pentru saltele;

indiferent de model sau de cantitatea pe care o veți cumpăra.

Perne lombare

Le recomandăm persoanelor care stau mult timp la birou, șoferilor, celor din scaun cu rotile, femeilor însărcinate și oricui are discopatie lombară sau chiar hernie de disc.Vă ajută să mențineți poziția corectă a coloanei, să vă relaxați musculatura din zona lombară și să ameliorați durerile de spate.Au spumă de memorie și 4 modele de dimensiuni diferite, potrivite pentru majoritatea scaunelor de birou sau mașină.

Vezi mai mult

Perne de șezut

Le recomandăm în mod special celor care stau mult timp la birou, șoferilor și celor nevoiți să stea în scaun cu rotile, celor cu afecțiuni ale șoldurilor, coccisului sau celor ce au hemoroizi.Elimină presiunea de la nivelul coapselor, coccisului și feselor, previn durerea locală și facilitează circulația periferică.Cele 7 modele au spumă cu memorie, formă, dimensiuni și fermitate diferită si huse lavabile.

Vezi mai mult

Perne de dormit

Le recomandăm pentru a menține poziția optimă a coloanei cervicale în timpul somnului, și relaxarea musculaturii din zona cefei.Vă ajută să aveți un somn odihnitor dar și la ameliorarea durerilor de cap și ceafă.Sunt 3 modele, diferite ca dimensiuni și formă, toate cu spumă de memorie, husă lavabilă și fermoare invizibile.In plus găsiți perne pentru zona genunchilor – recomandate femeilor însărcinate și celor care dorm pe o parte.

Vezi mai mult

Perne de călătorie

Le recomandăm celor care călătoresc mai mult timp în poziție șezând.Asigură o poziție bună cefei, gâtului și capului, menținând confortul în timpul călătoriei.Au spumă de memorie, trei forme diferite și huse lavabile.

Vezi mai mult

Perne pentru copii

Patru tipuri de pernuțe cu spumă de memorie și diferite forme sunt concepute pentru ca și cei mici să beneficieze de un somn de calitate, de poziția corectă a coloanei cervicale și de relaxarea musculaturii gâtului și cefei.

Vezi mai mult

Saltele ortopedice

Favorizează menținerea poziției anatomice a coloanei vertebrale și reduc tensiunea de la nivelul musculaturii spatelui.Vă ajută să ameliorați durerile de spate, să puteți dormi bine indiferent de poziția pe care o preferați iar la trezire să fiți odihniți și revigorați.Au două nivele de duritate: partea regular petru cei cu greutate < 80 kg și partea cu duritate extra pentru cei greutate > 80 kg. Sunt de 160×200 și 140×200 cm, au grosimea de 23 cm, spumă ortopedică, husa detașabilă și hipoalergenică.

Vezi mai mult

Urmărește-ne!