• Email:
    office@masajmed.ro
  • Telefon:
    0752620099

Get Appointment

Masajmed Colaborează cu noi

Avantaje

Profesioniștii vin În biroul vostru – echipa Masajmed este formată exclusiv din fiziokinetoterapeuți specializați în recuperare medicală, cu experiență atât în domeniu cât și în servicii de wellness corporate!

Avantaje
Avantaje
Masajmed Descoperă

Principalele avantaje

Economisiți timp

alegând serviciile Masajmed puteți oferi angajaților momente de relaxare la birou fără să piardă timpul cu deplasarea în diverse locații, deoarece venim noi la sediul companiilor din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Craiova, Iași și în celelalte orașe mari din România.

Activități wellness variate

pe lângă masajul la birou care a fost și rămâne cel mai apreciat beneficiu, vă propunem workshop-uri pe diverse teme de hell și well-beiing, fitness și diverse clase, smoothie bike; și suntem deschiși la sugestiile voastre!

Sunteți pe mâini bune

puteți conta pe specialiștii noștri, fiziokinetoterapeuți, medici, psihologi, traineri și Coach, pentru starea de bine a angajaților și pentru prevenția și ameliorare afecțiunilor profesionale.

Economisiți bani

masajul la birou și alte activități de wellness pot fi gratuite, prin redirecționarea către Masajmed a fondului de handicap, datorat lunar bugetului de stat.

Gestionare simplă și eficientă

de amenajarea spațiului ne ocupăm noi și de partea logistică de asemenea, iar pentru a eficientiza prezența la masaj și la celelalte activități vă punem la dispoziția o platformă de programări online securizată și cu tool-uri smart.

Angajați mulțumiți

alături de teambuilding-uri și asigurări medicale. activitățile de wellness la birou sunt foarte apreciate, Îi bucură și relaxează pe angajați, motivându-i să vină cu plăcere la birou și să muncească mai implicați!

Urmărește-ne!