• Email:
    office@masajmed.ro
  • Telefon:
    0752620099

Get Appointment

Potrivită pentru adulți și copii, începând cu 10 ani, bicicleta pentru smoothie dă un plus valoare evenimentelor, fie că vorbim de: evenimente corporate, lansări de produse, târguri, expoziții, evenimente sportive, ziua porților deschise, sau de orice gen de petreceri – toate ocaziile sunt bune pentru a share-ui un smoothie delicios cu oameni dragi!
Distracție, fitness, sănătate, nutriție și ecologism – sunt rezultatele rapide si sigure obținute de cei care vor închiria bicicleta cu blender pentru smoothieuri!

Cu un design unic și modern bicicleta pentru smoothie este ușor de utilizat și un instrument distractiv și educațional totodată. Este un mod sigur de a personaliza și de a face special un eveniment. Vă asigură buna dispoziție a participanților, făcându-i în același timp conștienți de importanța alimentelor sănătoase și gustoase. Pedalând, participanții își fac propriul smoothie pe care apoi îl pot bea, distrându-se și concurându-se cu echipa.
Închiriem smoothie bike, pentru minim 4 ore pe zi. Pachetul de servicii include: transportul și montarea bicicletei, consumabile (șervețele, + pahare + paie – biodegradabile), persoană dedicată care prepară și servește, rețetele de smoothie validate de nutriționist și Ingredientele necesare pentru numărul porțiilor solicitate, muzică și entertainment

Recomandăm un smoothie bike party pentru:

  • simple momente de bucurie și fun în echipă,
  • promovarea hranei sănătoase, gustoase, naturale și ușor de pregătit,
  • a încuraja activitatea fizică,
  • a atrage atenția la protecția mediului
  • și a crește gradul de conștientizare a necesității unui healthy lifestyle!

Distracție, fitness, sănătate, nutriție și ecologism – sunt rezultatele rapide si sigure obținute de cei care vor închiria bicicleta cu blender pentru smoothieuri!

Masajmed Galerie

Galerie foto

Urmărește-ne!
Follow us!