• Email:
    office@masajmed.ro
  • Telefon:
    0752620099

Get Appointment

Masaj la birou

Masajul la birou detensionează musculatura, menține mobilitatea articulară, combate durerile de spate și cap, îmbunătățește circulația cerebrală și favorizează oxigenarea creierului, diminuează oboseala și crește capacitatea de concentrare. Practicarea cu regularitate a masajului la birou ajută la profilaxia îmbolnăvirilor, reduce stresul profesional, îi energizează și relaxează pe angajați!

Masajmed este alegerea potrivită pentru oamenii sedentari dar obosiți și foarte ocupați. Fiziokinetoterapeuții noștri au experiență în domeniul recuperării medicale și în relaționarea cu corporatiștii și oamenii de business, îmbină partea terapeutică cu cea relaxantă, iar abordarea fiecărui beneficiar este personalizată în funcție de nevoile acestuia.

Chair massage

Cel mai agreat tip de masaj în companiile din România și nu numai este masajul pe scaun sau chair massage, deoarece modul de desfășurare a ședințelor este foarte simplu: se folosesc scaune speciale pentru masaj pe care beneficiarul se așează într-o poziție confortabilă, fără a fi nevoit să-și scoată hainele. O ședință dureaza aproximativ 20 de minute. Zonele masate sunt: spate, ceafă, cap și membre superioare.

Programul este inspirat din masajul terapeutic și tehnici orientale de masaj (yumeihoo, shiatsu, presopunctură) și se încheie cu stretching, mobilizări și manipulări articulare. Pentru a crea o stare de bine și a crește gradul de relaxare, se folosesc meloterapia și aromoterapia.

Masajul suedez

Este masajul „clasic”, cu ulei, făcut pe masa de masaj. Poate fi terapeutic, sportiv sau de relaxare. Se adresează unei zone, sau întregului corp. În funcție de modul în care se aplică, poate, fie să energizeze, fie să relaxeze. Durata ședințelor variază între 25-50 minute, în funcție de zonele abordate.

Masajul anticelulitic și de remodelare corporală

Se face manual, cu creme și uleiuri speciale sau se pot folosi bețe de bambus, ventuze, și aparate de vibro-masaj. Ajută la combaterea celulitei și la tonifierea musculaturii.

Masajul de drenaj limfatic

Se face manual sau cu ANGIOMAT. Zonele vizate sunt membrele și talia. Se recomandă în mod special celor care stau în poziții fixe prelungite. Ajută la îmbunătățirea circulației periferice – sanguine și limfatice, reduce circumferințele și relaxează membrele.

Urmărește-ne!