• Email:
    office@masajmed.ro
  • Telefon:
    0752620099

Get Appointment

În urma pandemiei de covid 19 tot mai mulți angajați preferă să lucreze de acasă, ceea ce a crescut numărul afecțiunilor cauzate de sedentarism. Pentru ai tenta și ai motiva să revină la birou dar și pentru ai ajuta să compenseze lipsa de mișcare Masajmed este în toate orașele mari din România și vă oferă posibilitatea de a implementa și a susține pe termen lung proiecte de health și well-being.

Fiind convinși că este mult mai simplu să previi bolile, decât să le tratezi, vă propunem diverse benefici de wellness la sediul firmelor, astfel pe lângă masajul la birou, care a fost și se menține ca cel mai apreciat beneficiu, venim cu: workshopuri de health și welbing, smoothie-bike, drenaj limfatic / angiomat, clase de kinetogim și kinetoprofilaxie, ergonomie și posturare la birou, Pilates, Yoga și fizioterapie.

Dacă stresul de la birou este principalul inamic al unei munci eficiente, masajul la birou este principalul factor al eficientizării acestea. Disconfortul fizic și cel psihic se întrețin reciproc, creând o stare de dezechilibru, dar dacă din când în când omul se deconectează de la activitatea intelectuală și de la rutina zilnică, printr-un masaj terapeutic sau de relaxare, asociat cu meloterapie și aromoterapie, ziua de lucru devine mai ușoară și mai productivă.

În urma unui sondaj de opinii realizat de noi în douăzeci de companii din România, cu diverse domenii de activitate, am constatat că 80% din corporatiștii intervievați consideră masajul la birou, ca fiind cel mai important beneficiu oferit de angajator, urmat de abonamentele la centrele medicale și de team buildinguri.

Urmărește-ne!