• Email:
    office@masajmed.ro
  • Telefon:
    0752620099

Get Appointment

Masajmed Informează-te

Întrebări frecvente

Masajmed și-a început activitatea în 2012, dar serviciile de masaj la birou începusem să le practicăm cu doi ani înainte, sub o altă formă juridică.

Numele de Masajmed ni s-a părut sugestiv pentru ceea ce facem, adică un masaj medical diferit de cel pe care-l practică competitorii noștri la sediul firmelor, prin asocierea procedurilor de relaxare cu cele terapeutice și personalizarea programelor în funție de nevoia fiecărui individ.

Unitate protejată autorizată este o societate comercială care are cel puțin 30% din angajați persoane cu handicap și care oferă servicii sau produse rezultate din munca acestora. În cazul nostru terapeuți au deficiențe vizuale.

Echipa Masajmed este formată din kinetoterapeuți și fizioterapeuți, ce au experiență în recuperarea medicală și mod special în domeniul masajului, pe care-l practică la un nivel înalt.

Clienții Masajmed sunt companii din diverse arii de activitate: IT, bancar, hotelier, mass-media, auto, alimentație, turism, advertising; care oferă angajaților masaj la birou și diverse servicii wellness.

Serviciile de masaj și wellness la birou le prestăm la sediul companiilor din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Iași, Craiova și celalalte orașe mari din țară.

În firme se preferă masajul pe scaun / onsite chair massage, deoarece nu implică dezbrăcarea și nici o sală cu dotări speciale. Programările se fac prin intermediul platformei online, care gestionează prezența, trimite reminderuri și are posibilitatea de a lăsa feedback.
Programul de masaj cuprinde tehnici din masajul oriental, asociate cu stretching, mobilizări și manipulări articulare. Folosim meloterapia și aromoterapia pentru a crește relaxarea. Terapeuții pregătesc sala pentru desfășurare masajului iar la sfîrșitul programului o rearanjează în forma inițială.

Companiile interesate de o colaborare cu Masajmed pot solicita o ofertă personalizată, iar după agreerea acestea se semnează un contract de prestări servicii simplu, sau adaptat pentru cei care doresc să folosească fondul de handicap. în baza legii 448/2006, art. 77 alin 2 și 3.

Dacă cineva dorește să-și convingă superiorii de importanța acestui beneficiu ne poate solicita prin intermediul departamentului de HR sau Achiziții, o demonstrație de masaj la birou. Angajații din companiile cliente nu au de făcut nimic în mod special, doar trebuie să se înscrie pe platforma online.

Fiziototerapeuții noștri sunt foarte pricepuți la: masaj terapeutic, masaj de relaxare, drenaj limfatic, masaj anticelulitic şi masaj sportiv; stretching, mobilizări și manipulări articulare, programe kineto pe afecţiuni, reflexoterapie; clase de: pilates, yoga și kinetogim. Vă mai putem oferi workshopuri de ergonomie și posturare, profilaxie nutriție și well-being zile energizante cu smoothie-bike!

Masajmed
Masajmed Contactează-ne

Pentru orice întrebare, contactează-ne

    Urmărește-ne!