• Email:
    office@masajmed.ro
  • Telefon:
    0752620099

Get Appointment

Dacă nu aveți timp de sport e neaparat nevoie să faceți mișcare, căci fără mișcare nu există viață de calitate! Pentru a vă ajuta să eficientizați timpul și să vă mențineți fit, venim noi la voi în companie să vă organizăm clase și programe de fitness la birou.

Aveți nevoie doar de haine comode și o sală liberă, de restul ne ocupăm noi. Durata unei clase este de 25-30 minute, iar pentru a putea lucra eficient numărul de participanți va fi de zece-doisprezece (10-12).

Clase de kinetoterapie – gimnastică medicală ce vizează în mod special spatele și relaxarea acestuia, compensarea efectelor generate de posturile fixe pe timp prelungit. Find un program medical, grupurile de lucru vor fi personalizate în funcție de nevoi.

Clase de kinetogim – sunt exerciții fizice simple pentru toate zonele corporale, care au ca scop combaterea efectelor lipsei de mișcare, îmbunătățesc mobilitatea articulară și circulația sanguină, energizează, tonifică și cresc buna dispoziție.

Clase de Yoga – recomandate mai ales pentru coordonarea minte-corp, creșterea echilibrului, îmbunătățirea respirației, menținerea mobilități articulare și relaxarea musculară.

Clase de Pilates – o formă de antrenament ce vizează mai ales musculatura spatelui și corectarea posturii, bazată pe exerciții dinamice, control, respirații și creșterea tonusului muscular.

Organizăm clasele de fitness la birou într-o locație, pentru minim trei (3) sesiuni într-o zi.

Urmărește-ne!