• Email:
    office@masajmed.ro
  • Telefon:
    0752620099

Get Appointment

Masajmed Beneficii

Beneficii pentru companii

Suntem partenerii companiilor cărora le pasă de confortul fizic și psihic al angajaților, oferindu-le suport în ai stimula și premia!

Activăm în toate orașele mari din România: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Craiova, Iași, Târgu-Mureș, Constanța etc.

Parteneriatul cu noi nu implică investiții din partea companiilor cliente deoarece asigurăm partea logistică, amenajarea spațiului și transformăm cu ușurință orice birou într-o sala de relaxare.

Punem la dispoziția companiilor din portofoliu o platformă de programări online securizată și dotată cu notificări de reminder, waiting list, limitarea numărului de înscrierii și posibilitatea de a lăsa feedback.

Serviciile noastre pot să nu implice costuri pentru companiile cu peste 50 de angajați, deoarece avem statut de unitate protejată autorizată.

Alegând Masajmed pentru servicii de wellness la birou, calitatea vă este asigurată de specialiști în health și well-being, cu experiență în corporațiile din România, încă din 2012.

Cel mai solicitat de-a lungul timpului a fost și este masajul la birou, care practicat cu regularitate ajută la profilaxia îmbolnavirii angajaților și se traduce prin scaderea numarului concediilor medicale!

Masajmed Beneficii

Beneficii pentru angajați

Venim la voi în companie pentru a vă relaxa și a vă face ziua mai frumoasă!

Vă ajutăm să eficientizați puținul timp liber, să compensați lipsa de mișcare, să vă mențineți sănătatea și să vă creșteți vitalitatea!

Puteți beneficia gratuit de masaj la birou, workshopuri de health și wellbeing, smoothiebike day, clase de fitness și alte activități de wellness la birou; solicitați departamentului achiziții să ne ceară oferta.

Masajul la birou vă ajută la detensionarea musculaturii, la menținerea mobilității articulare, la îmbunătățirea circulației cerebrale, prin urmare duce la combaterea durerilor de spate și cap, la o mai bună oxigenare a creierului, la diminuarea oboselii și la creșterea capacității de concentrare.

Bicicleta pentru smoothie vă poate transforma ziua de lucru într-o mică petrecere. Pedalând vă faceți propriul smoothie concurând și amuzându-vă împreună cu colegii.

Locul de muncă devine spațiul propice în care să acumulați informații utile și aplicabile în viața personală, prin workshopurile noastre de sănătate, lifestyle, psihologie, dezvoltare personală, nutriție, estetică, mișcare ergonomie și posturare.

Clasele de fitness organizate la birou sunt utile în combaterea lipsei de mișcare, încurajează lucrul în echipă și socializarea.

Urmărește-ne!